Financiele administratie

Financiële administratie 

Een van de kernactiviteiten van Henco Administraties is de administratieve dienstverlening.

Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een wettelijke vereiste, echter niet altijd een van de geliefdste bezigheden. Toch is dit een belangrijke activiteit van elke onderneming.

Een goed gevoerde administratie staat ten dienste van de onderneming en niet andersom. Als u geld en tijd wilt besparen en zich volledig wilt kunnen richten op de kernactiviteit van uw bedrijf, dat is het ondernemen, dan kunt u uw financiële administratie met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Henco Administraties zorgt voor het systematisch verzamelen, vastleggen en verwerken van de door u verstrekte gegevens. Ons doel hierbij is om dit op een dusdanige wijze te doen dat er op een gemakkelijke manier informatie kan worden verkregen voor het besturen en functioneren van uw onderneming en voor de verantwoording daarover.

Uiteraard zullen wij u adviseren over het bijsturen van de primaire processen binnen uw onderneming, mocht hieraan behoefte bestaan.Zo kunnen wij u onder andere van dienst zijn bij de volgende zaken:

  • het opzetten van de administratie
  • het invoeren van de administratie
  • opstellen van de jaarrekening conform  de wettelijke richtlijnen
  • verzorgen van rapportages: w.o. tussentijdse rapportages, cijfervergelijkingen met voorgaande perioden en/of branche cijfers
  • opstellen budgetten, begrotingen en andere financiële analyses
 
   
Powered by storeitonline